banner

Házirend

Házirend


Üdvözöljük az ORIGO MAGÁNSZÁLLÁSHELYEN!


Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel.
Igyekeztünk átfogó képet adni szálláshelyünk szolgáltatásairól, valamint azokról a lehetőségekről, amelyeket nálunk megtalál, hogy jól érezze magát az itt eltöltött napokban.
A foglalást követően kérjük, hogy Ön ismerje meg ezt a házirendet és maradéktalanul tartsa be és tartassa be a vendég társaival is.
Vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük.


Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatvétel miatt a személyes dokumentumait (személyi igazolvány, vagy útlevél, lakcímkártya) és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el.

Elfogadott fizetőeszköz: készpénz, átutalás, OTP Széchenyi pihenőkártya.
Elfogadott    pénznem: HUF (forint).


A lefoglalt napokat az NTAK rendszerébe hivatalosan bejelentjük.

A szállást az érkezés napján 11. és 18. óra között lehet elfoglalni.
Ha később érkezik, a késéséről kérjük, hogy telefonon tájékoztasson minket.

A távozás napján 11 óráig kell elhagyni a szálláshelyet.

Vendégeink érkezéskor szoba és bejárati ajtókulcsot kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. Napközbeni eltávozáskor a szoba és bejárati ajtót kérjük bezárni, mert a szálláshelyen nincs állandó recepció.
Távozáskor kérjük a kulcsokat leadni.

Csak korlátozott számban áll rendelkezésre zárt parkoló az udvarban.

A szálláshelyen  látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni a szállásadó engedélyével.

Állatokat a szálláshelyre bevinni tilos!

A szálláshely minden pontján elérhető a vezeték nélküli internet. Az ingyenes WIFI jelszava a szálláshelyen kifüggesztve megtalálható. TV (kábel TV) minden szobában és a társalgóban is van.

A szálláshelyen padlófűtés és hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés van, a fürdőszobában pára és szagelszívó berendezés működik. A klíma csak zárt ablak és erkélyajtó mellett működik.

A szobákban, a szobákhoz tartozó teraszokon, valamint az egész épületben tilos a dohányzás. Ez vonatkozik minden alternatív dohánytermékre is.
Dohányozni csak a dohányzásra kijelölt helyen lehet!
A dohányzásból adódó tűzesetből okozott kár teljes egészében az okozó vendéget
terheli!

A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Kérjük, hogy ügyeljenek a rendre, a tisztaságra, óvják a ház berendezéseit és azokat ne vigyék ki a szobából (szék, párna, takaró, stb.)

A szobák elhagyásakor kérjük, zárják el a vizet, kapcsolják le a villanyt, a fűtést, csukják be az ablakokat és zárják be az ajtót

A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!

A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni a szobák asztalán lévő vendégtájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják a társalgót, a teakonyhát, mely jól felszerelt (kávéfőző, vízforraló, mikró, kenyérpirító, elektromos főzőlap, evőeszközök, edények, poharak, stb..) és kérjük, hogy az eszközöket használat után elmosva, tisztán tegyék vissza a szekrénybe.

Szolgáltatásaink melyek kérhetők az üzemeltetőtől: varrókészlet, babaágy, esernyő, gyermekjáték. Vasalási lehetőség a társalgóban.

Hajszárító minden szobában van.

Szálláshelyünkön szelektíven gyűjtjük a hulladékot. Kérjük a hulladékokat az erre kijelölt edényekbe helyezzék.

Hosszabb tartózkodás esetén hetente ágyneműcsere és takarítás biztosított.

Kérjük a házirendben foglaltak betartását.


Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival azt megköszönjük.
Bármilyen panaszt figyelembe veszünk és megoldjuk személyesen munkaidőben.
Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!